Nytt namn, men samma personal och verksamhet

Ugglan Landvetter blir Meliva Landvetter 

I början av juni byter Ugglans vårdcentral i Landvetter namn, till Meliva Landvetter. För dig som patient blir skillnaden knappt märkbar – vår personal och verksamhet fortsätter som vanligt med att ta hand om dig och din familj på bästa sätt.

Förändringen berör enbart Ugglan Landvetter – Ugglan Fredriksdal fortsätter under samma namn och flagg som tidigare. 

Namnbyte nu, digitala vårdbesök inom kort 

Ugglans vårdcentral blev en del av Meliva under slutet av 2021, och nu kommer förändringen alltså börja märkas för patienter och invånare. Till att börja med är det som sagt bara vårdcentralens namn som byts ut – så för dig som patient eller vårdtagare gäller fortsatt att besök bokas via telefon och våra kunniga läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och psykologer finns på plats för att hjälpa till med vårdbesök eller rådgivning. 

Under juni kommer förändringen märkas lite mer i form av bland annat nya digitala sätt att kontakta och möta oss, håll utkik här på ugglansvc.se för mer information. 

Om Meliva 

Meliva

  • Meliva bildades 2021 och driver 14 vårdcentraler i VGR, Stockholm och Uppsala. 
  • Ungefär 90 000 svenskar är listade på en av Melivas vårdcentraler. 
  • Läs mer på Meliva.se 

Ugglans vårdcentral Fredriksdal 

Meliva Landvetters systervårdcentral i Fredriksdal fortsätter heta ”Ugglans vårdcentral”, precis som tidigare. Men även i Fredriksdal kommer patienter inom kort att kunna använda appen Meliva för sina digitala vårdbesök.

Välkommen till din nygamla vårdcentral Meliva Landvetter!

Nu vaccinerar vi mot TBE!
Nu vaccinerar vi mot TBE!

Boka din tid via 1177 Vårdguidens e-tjänster, välj "Boka tid", eller via vår app Meliva. Pris/dos: 350:- för barn och 400:- för vuxen.

Premiär för vår nya app!
Premiär för vår nya app!

Nu finns vi i din mobil! I appen Meliva kan du chatta med våra sjuksköterskor och läkare, få medicinsk rådgivning, förnya recept och beställa tid.

Visa fler