Nu söker vi en specialist i allmänmedicin

Nu söker vi en specialist i allmänmedicin

Vill du jobba på en av Göteborgs mest omtyckta vårdcentraler*?
För oss på Ugglans vårdcentral Fredriksdal är ”frihet under ansvar” en viktig pusselbit. Som allmänspecialist hos oss kan du välja att ha en administrativ dag hemma. Vi ser tillsammans till att ditt schema passar för just dig. Du träffar patienter fysiskt och digitalt. På vår ”sjuka barn-mottagning” träffar du barn tillsammans med en erfaren barnsjuksköterska. Du träffar våra äldre patienter på seniormottagningen och har ett tätt samarbete med vår seniorsköterska.
Vår psykologverksamhet erbjuder patienterna korta väntetider.
Vi jobbar tillsammans för våra patienter och vår arbetsmiljö. Tycker du om att träna? Då har vi enklare träningsutrymme i våra lokaler.
Om du är intresserad av att veta mer om oss är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Maria Carlsson på 0735-006287 eller maria.carlsson@meliva.se.

*enligt nationella patientenkäten (NPE)

Nu vaccinerar vi mot TBE!
Nu vaccinerar vi mot TBE!

Boka din tid via 1177 Vårdguidens e-tjänster, välj "Boka tid", eller via vår app Meliva. Pris/dos: 350:- för barn och 400:- för vuxen.

Premiär för vår nya app!
Premiär för vår nya app!

Nu finns vi i din mobil! I appen Meliva kan du chatta med våra sjuksköterskor och läkare, få medicinsk rådgivning, förnya recept och beställa tid.

Visa fler