Vi söker en distriktssköterska/sjuksköterska till Ugglans VC Fredriksdal.

Vi söker en distriktssköterska/sjuksköterska till Ugglans VC Fredriksdal.

Vill du jobba på en av Göteborgs mest omtycka vårdcentraler enligt Nationella patientenkäten? Vi växer och har behov av en distriktsköterska/sjuksköterska till vårt gäng.

Ugglans vårdcentral Fredriksdal ligger ett stenkast från Liseberg och du tar dig lätt hit via spårvagnen som stannar precis utanför vårdcentralen. Det är mer än 8 800 listade patienter och vi växer ständigt men i lagom takt. Vårt BVC, Lillugglans BVC är ett av Göteborgs största.

Hos oss arbetar ambitiös och kunnig personal och vi vill ha en teamkänsla där patienten sätts i fokus men också personalens välmående. Vi har valt att endast ha bokade besök hos oss för bästa omhändertagandet av patienten.

Ugglans vårdcentral Fredriksdal är sedan en tid tillbaka en del av Meliva, en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden med ambitionen och kunskapen att bidra till utvecklingen av ett hållbart svenskt vårdsystem med patienten, kunden och vårdpersonalen i centrum.

Låter detta intressant? Läs mer om tjänsten här.

Nu vaccinerar vi mot TBE!
Nu vaccinerar vi mot TBE!

Boka din tid via 1177 Vårdguidens e-tjänster, välj "Boka tid", eller via vår app Meliva. Pris/dos: 350:- för barn och 400:- för vuxen.

Premiär för vår nya app!
Premiär för vår nya app!

Nu finns vi i din mobil! I appen Meliva kan du chatta med våra sjuksköterskor och läkare, få medicinsk rådgivning, förnya recept och beställa tid.

Visa fler